Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ADDiction123

Το παιχνίδι διατίθετε για android κινητά
Όνομα εφαρμογής: ADDiction123
https://play.google.com/store/apps/details?id=addiction.com

Παίζοντας αυτό το παιχνίδι θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι πώς να κάνει μια απλή πρόσθεση και ένα αφαίρεσης. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και να προβλέψει τη λύση. ADDictionate.

Λίγα λόγια από τον δημιουργό της εφαρμογής :

"Ονομάζομαι Αλαγιαλόγλου Ορέστης, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω πληροφορική στο ΑΠΘ. 

Είμαι λάτρης των μαθηματικών και αποφάσισα να δημιουργήσω μια εφαρμογή για κινητά που θα περιέχει την μαγεία των αριθμών. 'Εφτιαξα λοιπόν ένα παιχνίδι, με το οποίο αρχικά μπορούν όλοι ανεξαρτήτως να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο τους χρόνο αλλά παράλληλα κρύβει και μια μαγική ομορφιά για αυτούς που ενδιαφέρονται σε βάθος για τα μαθηματικά. 

Είναι όμορφα σχεδιασμένο και φτιαγμένο με πολύ δουλειά και αγάπη. Σας έστειλα λοιπόν αυτό το email αρχικά για να καλέσω εσάς τους ίδιους τους δημιουργούς της σελίδας σας να κατεβάσετε την εφαρμογή μου γιατί ειλικρινά πιστεύω θα σας αρέσει πολύ. 

Μετά από αυτό αν σας άρεσε θα ήθελα να σας ζητήσω να την διαδώσετε σε φίλους και γνωστούς ,οι οποίοι ξέρετε ότι θα την ευχαριστηθούν. Τέλος μακάρι να μπορείτε να δημιουργήσετε και ένα άρθρο στο blog σας για να το κατεβάσουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται. Εγώ συνεχίζω την δουλειά για την αναβάθμιση του."